ODABRANO 12 DOBITNIKA „DOBRO JE TO“ AKCIJE DARIVANJA - FOND POVEĆAN NA 60 000 EURA

ODABRANO 12 DOBITNIKA „DOBRO JE TO“ AKCIJE DARIVANJA - FOND POVEĆAN NA 60 000 EURA

Odabrani su pobjednici kampanje solidarnosti „Dobro je to“, kojom se pomaže mikro i malim preduzećima u ublažavanju posljedica korona krize u oblasti privrede. Nosilac kampanje, „Amplitudo“, s obzirom na veliki broj prijava odlučio je da poveća fond za 20% i dobitnicima pokloni digitalne usluge u vrijednosti od 60.000 eura. Osim toga, saradnja sa njima mimo naredna tri mjeseca, kako je prvobitno najavljeno, biće produžena i tokom 2021. godine.

Od 100 prijavljenih iz skoro svih crnogorskih gradova, odabrano je njih 12 na osnovu nekoliko kriterijuma. Pobjednici akcije darivanja pokrivaju širok spektar djelatnosti i to su: Perla Comsetics – proizvodnja prirodnih sapuna (Podgorica), Anita d.o.o. – turizam i hotelijerstvo (Budva), pekara Uniprom (Nikšić), Kobis Company – proizvodnja odjeće (Podgorica), NERO`S – restorani (Podgorica), MB TEAM – prodavnica igračaka (Podgorica), Ridmont – prodaja i ugradnja GPS opreme i rutera (Podgorica), PELIKAN d.o.o. – hotelijerstvo i turizam (Virpazar), Tina Time – prodaja obuće (Bar), MIBSOT JOKETIĆ d.o.o. – veleprodaja, uvoz (Kotor), G3Spirits – ugostiteljstvo i veleprodaja (Podgorica), Fakultet za internacionalni menadžment u turizmu i hotelijerstvu (Budva). Saradnja sa njima počeće u septembru. Veći dio zahtjeva prijavljenih odnosio se na usluge digitalnog marketinga i dizajna, potom na izradu web sajtova uz logističku podršku, a zatim i usluge iz oblasti PR-a i izrade softverskih rješenja. Kampanje „Dobro je to“ pokrenta je sa ciljem da se malim biznisima pruži dodatna mogućnost da iskoriste prednosti digitalnih alata i kanala, neophodnih u kontekstu uspješnog poslovanja da izgrade ili unaprijede svoj identitet, pozicioniraju se u digitalnom svijetu i postanu konkurentniji na tržištu. Besplatno. Na taj način, kompanija Amplitudo, kao nosilac projekta, daje podršku crnogorskoj privredi i daje svoj doprinos opstanku za vrijeme krize. #Dobrojeto!

Cookie

Koristimo kolačiće da bismo ti ponudili bolje iskustvo, personalizovali sadržaj i oglase, pružili funkcije društvenih medija i analizirali naš promet.
Saznaj više o tome kako koristimo kolačiće u našoj politici privatnosti. Ako nastaviš bez promjene postavki, pretpostavićemo da prihvataš našu upotrebu kolačića.