U NASTAVKU KAMPANJE „DOBRO JE TO“ 50.000 EURA NA POKLON MIKRO I MALIM PREDUZEĆIMA

U NASTAVKU KAMPANJE „DOBRO JE TO“ 50.000 EURA NA POKLON MIKRO I MALIM PREDUZEĆIMA

Digitalna platforma Dobro je to, koja je tokom korona krize pomogla brojnim preduzećima i lokalnim zanatlijama da opstanu i prevaziđu poteškoće u radu, u nastavku kampanje solidarnosti donira paket usluga u vrijednosti od ukupno 50.000 eura mikro i malim preduzećima. Na taj način, kompanija Amplitudo, kao nosilac projekta, nastavlja da obezbjeđuje finasijsku podršku crnogorskoj privredi.

Zainteresovani za program podrške najprije se prijavljuju popunjavanjem prijavne forme na sajtu dobrojeto.me, nakon čega ulaze u proces selekcije kompanija koje će na poklon dobiti neke od usluga ključnih za unapređenje njihovog poslovanja, među kojima su: • kreiranje web sajta uz logističku podršku; • softverska rješenja • digitalni marketing i dizajn; • PR (edukacija zaposlenih i konsultantske usluge). Ovo je jedinstvena prilika malim biznisima da iskoriste prednosti svih digitalnih alata i kanala, neophodnih u kontekstu uspješnog poslovanja, da izgrade ili unaprijede svoj identitet, pozicioniraju se u digitalnom svijetu i postanu konkurentiji na tržištu. Besplatno. Dobro je to je u svojoj prvoj fazi pozivao sugrađanje na solidarnost kako bismo dočekali budućnost zajedno. Sada kada nam je to zajednički uspjelo, želimo da nastavimo da se borimo i da resursima kojima raspolažemo dodatno olakšamo našim komšijama bez čijih malih biznisa ne možemo dalje. Cilj nam je da od ove krize napravimo priliku, priliku da zajedno učinimo stvari dobrima, boljima – rekao je Nenad Novović, izvršni direktor kompanije Amplitudo koja je pokrenula ovu neprofitnu inicijativu pozivajući preduzeća da se uključe. Kriterijumi na osnovu kojih će kompanije biti odabrane su: djelatnost preduzeća u oblasti pogođenoj korona virusom; geografsko podučje u kojem kompanija posluje; broj zaposlenih sa fokusom na mikro i mala preduzeća. Rok za prijavljivanje je 15. avgust, dok će se paket usluga za dobitnike realizovati u periodu od 1. septembra do 1. decembra 2020. godine. Dobro je to!

Cookie

Koristimo kolačiće da bismo ti ponudili bolje iskustvo, personalizovali sadržaj i oglase, pružili funkcije društvenih medija i analizirali naš promet.
Saznaj više o tome kako koristimo kolačiće u našoj politici privatnosti. Ako nastaviš bez promjene postavki, pretpostavićemo da prihvataš našu upotrebu kolačića.