Najčešće postavljena pitanja i odgovori

Pogledaj često postavljena pitanja. Ukoliko ne možeš da pronađeš tražene informacije, kontaktiraj nas putem email adrese info@dobrojeto.me

Za giveaway

Za kupce

#DobroJeTo je platforma preko koje se mogu kupiti kuponi za preuzimanje/korišćenje roba/usluga kod onih preduzeća koji imaju otežan rad zbog mjera za prevenciju širenja virusa korona. Kupljeni kuponi se mogu iskoristi nakon krize i validni su 12 mjeseci.

Nakon svake kupovine dobijaš 2 email-a. Prvi email je konfirmacioni email o uspješnom plaćanju a drugi je email koji sadrži kupljene kupone. Svaki kupon ima svoj jedinstveni ID i QR kod, pomoću kojih se utvrđuje njihova validnost.

Da. Svaki kupon sadrži jedinstveni ID i QR kod koji je potrebno samo proslijediti.

Kupon traje 12 mjeseci od dana kupovine.

Jedan kupon može se iskoristiti samo jednom u svojoj punoj vrijednosti.

Platforma #DobroJeTo podržana je od strane Ministarstva ekonomije i promovisana na njihovim zvaničnim nalozima na društvenim mrežama.

Uvijek nas možeš kontaktirati putem emaila: info@dobrojeto.me i mi ćemo ti ponovo poslati kupone na istu email adresu. Zato je jako bitno unijeti tačan email prilikom kupovine.

Takve stvari su nažalost moguće, zato smo i tu da pomognemo lokalnim preduzećima da opstanu u ovom teškom vremenu. Dobrojeto.me nije odgovorno u slučaju prestanka rada preduzeća čiju su kuponi kupljeni preko portala, a takva vrsta rizika je na teret kupca.

Za preduzeća

#DobroJeTo je neprofitna platforma za prodaju kupona malih preduzeća u Crnoj Gori, onih čiji rad je zabranjen ili ugrožen povodom novonastale pandemije uzrokovane virusom korona. Mi omogućavamo preduzećima da izlistaju i prodaju kupone za usluge i proizvode koje nude, a koji se mogu iskoristiti od strane fizičkih lica u roku od 12 mjeseci od dana kupovine, a po prestanku mjera za prevenciju širenja virusa.

Mala preduzeća u Crnoj Gori, koja nemaju opcije online trgovine i prodaje vaučera, a čiji rad je zabranjen ili u znatnoj mjeri ugrožen povodom donešenih mjera za prevenciju širenja virusa korona.

Popunite registracionu formu na stranici ,,Registruj biznis". Navedite ime preduzeća, puno ime vlasnika, adresu poslovanja, žiro račun, PIB i broj telefona. Bićete kontaktirani u roku od 48h sa instrukcijama za potpisivanje ugovora i uvezivanje vašeg žiro računa.

Nakon svake transakcije, novac se uplaćuje na račun preduzeća, u intervalu 3 - 5 radnih dana. U slučaju privremenog prekida rada banke, rok može biti duži, za šta ne snosimo odgovornost.

Nakon uspješne registracije preduzeća, dobićete kredencijale za pristup posebnom portalu za praćenje i izmjenu statusa izdatih kupona.

Za prijavu na portal i prodaju vaučera tokom perioda pandemija Covid-19 preduzeća ne snose nikakve troškove. Ukoliko spadate u mala preduzeća čiji rad je zabranjen ili ugrošen usljed mjera za prevenciju širenja virusa korona, možete besplatno prodavati vaučere za svoje usluge i proizvode.

Cookie

Koristimo kolačiće da bismo ti ponudili bolje iskustvo, personalizovali sadržaj i oglase, pružili funkcije društvenih medija i analizirali naš promet.
Saznaj više o tome kako koristimo kolačiće u našoj politici privatnosti. Ako nastaviš bez promjene postavki, pretpostavićemo da prihvataš našu upotrebu kolačića.